Промоции от Supersait.bg
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Севлиево

Транспортна фирма Чакала ЕООД
Транспортна фирма Чакала е учредена през 1990 г. като ЕТ ЧАКАЛА - Стоимен Стоянов. С дългогодишен и богат опит както и със стабилни позиции в транспортния бранш, днес фирмата е специализирана в предлагането на транспортни и спедиторски услуги. Международен автомобилен транспорт Директни автомобилни превози от/ до страни в ЕС. Обслужвани релации: Германия, Франция, Австрия, Белгия, Холандия, Полша, Румъния Редовни групажни превози от Западна Европа- Белгия, Холандия, Франция, Германия, Австрия, Унгария Транспорт на опасни товари Вътрешен автомобилен транспорт в България Спедиция Транспортна ..
Производство и търговия с месни продукти - Трифо 1
  Трифо 1 ООД е фирма от Севлиево с основна дейност производство и търговия с разфасовки от свинско, птиче и телешко месо. Основана е през 2005 година и работи изцяло с оборудване и продукти, одобрени по изискванията на Европейския съюз. В Трифо 1 работи персонал с познания и опит, който следи за безопасността и качеството на произвежданите месни продукти. Продукти от Трифо 1 ООД: Разфасовки от свинско месо Разфасовки от птиче месо Разфасовки от телешко месо Ме..
Прахоуловителна и вентилационна техника - Зефир ЕООД
  Прахоуловителна и вентилационна техника Фирма ЗЕФИР ЕООД е създадена през 2001 г. Специализирана е в областта на прахоуловителната и вентилационна техника. Разполага със собствена база, оборудвана с машини за производство на прахоуловители, въздуховоди, елементи и съоръжения, необходими за съответната инсталация. Фирмата разполага със собствен транспорт и добре подготвени екипи за изработване и монтаж на инсталациите в цялата страна. Екип от висококвалифицирани специалисти е отговорен за изготвяне на проектната документация, конструиране, внедря..
Строителни дейности - Солит Строй ЕООД
  Солит Строй ЕООД извършва строителни дейности на територията на град Севлиево от 2009 година насам. Компанията предлага многообразни строителни услуги, специализира в ремонт на покриви и приема различни по обем и сложност проекти. Строителните материали, които използва Солит Строй ЕООД са с най-високо качество, доставка от утвърдени в бранша фирми от страната и чужбина. Строителните услуги, които предлага фирмата са в три основни направления: Ремонт на покриви – проектиране и изграждане на покриви, ремонтиране на покриви на к..
Клиника Акта Медика, Севлиево
  Клиника Акта Медика, Севлиево е различното лечебно заведение. Клиника Акта Медика, Севлиево предлага диагностика, консултации, амбулаторни прегледи, болнично лечение, клинични проучвания и изследвания, медицински услуги за чуждестранни пациенти, естетична медицина, превантивна медицина и др. Клиника Акта Медика, Севлиево работи много фокусирано върху качеството, което постигаме чрез професионализма на медицинския персонал, работещи в АКТА МЕДИКА и усъвършенстване на процесите на здравно обслужване. Ние сме единственото лечебно заведение в България, което е старт..