Промоции от Supersait.bg
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Я̀мбол

Проектиране, доставка и монтаж на газопроводи НЕОТЕРМ ООД
Фирма „НЕОТЕРМ” ООД е основана през 2004г. Фирмата е специализирана в проектирането, доставката и монтажа на: - газопроводи – разпределителни, площадкови и вътрешно цехови; - газови стопанства за пропан-бутан и компресиран метан; - регулиращи и замерващи съоръжения; - промишлена газификация на котелни и др.; - сградни и битови газопроводни инсталации; - котелни и отоплителни инсталации; - слънчеви колектори за производство на санитарна топла вода; - съоръжения за пара, топла вода и нестандартно оборудване, работещо на газ; - централни климатични ..
Доставка и монтаж на PVC и Алуминиева дограма Ямбол
Фирма "БРИЛЯНТ-НАЙДЕНОВ и СИЕ" СД е създадена през 1990 година със седалище град Ямбол. Започва дейността си с конструиране и изработка на метални изделия за бита. Още на следващата година обаче фирмата се ориентира към производството на алуминиева дограма чрез директен внос на профили от Гърция. В последствие тя усвоява процеса по производство на PVC и Алуминиева дограма и вече 25 години стои стабилно на пазара в този бранш. "БРИЛЯНТ-НАЙДЕНОВ и СИЕ" СД Ви предлага богата гама от: - PVC врати и прозорци на "REHAU" Германия - Алуминиеви вр..
Котли, камини, печки Ямбол - Нико Н ЕООД
Нико-Н 2011 ЕООД гр.Ямбол е млада бързо развиваща се фирма в областта на новите високо-ефективни и екологично чисти енергийни системи. Какво ни мотивира за да започнем тази дейност? - Непрестанно повишаващите се цени на енергоносителите /ток, газ, течни горива, въглища, дърва/. - Липса на алтернатива предвид монопола на доставчика. - Ниското качество на услугата. Какво Ви предлагаме ние? Да спестите време, нерви и пари!!! Фирма "НИКО-Н 2011" ЕООД извършва услуги в областа на леярските технологии: Консултации: - Леярски т..
Добър стоматолог в Ямбол - доктор Мариана Дучева
Доктор Мариана Дучева е стоматолог в град Ямбол, специалист в областта на ортодонтията, който работи по договор с РЗОК. Кабинетът на доктор Дучева се намира на улица Хан Крум No:25. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби и нарушени съотношения на зъбните дъги и челюстите чрез брекети и ортодонтски апарати при възрастни и деца. Часовете, в които стоматологичният кабинет е отворен за пациенти, потърсили преглед или лечение са както следва: от понеделник до петък от 10:00 часа до 12:00 часа от 15:00 часа до 18:00 часа ..
Специалист по кожни и венерически болести в Ямбол
Доктор Маргарита Димитрова Иванова-Миланова е дерматовенеролог от Ямбол, което означава, че специалността й е да открива и лекува кожни и венерически болести. Проблеми като акне, дерматит, бактериални инфекции, псориазис и т.н. са от нейната компетенция, а заради своя подход към всяко отделно заболяване и всеки отделен пациент си е изградила име на доверен лекар и съветник по отношение на здравето и състоянието на организма. Нейната квалификация и висок професионализъм са качества, които я правят предпочитан лекар в град Ямбол. При проблем не се колебайте ..
Ортопед, невролог, хирург, специалист детски болести в Ямбол
Медицински център Владимед се намираа в град Ямбол и предлага съвременни условия, модерно оборудване и висококвалифицирани лекари, което е гаранция за отлично качество на медицинските услуги. Висококвалифицираният екип от лекари, който работи в медицинския център, ще Ви предложи цялостна медицинска грижа и внимание, защото поставя здравето на своите пациенти на първо място. Доктор Владислав Влаев - ортопед-травматолог - извършва ехографско изследване на стави при бебета; Доктор Нели Иванова - невролог-ЕМГ; Доктор Деян Кунев - хирург..
Очен лекар - офталмолог в Ямбол
Доктор Елена Димитрова е специалист очни болести в град Ямбол. Кабинетът на доктор Димитрова разполага със съвременна компютърна диагностична апаратура: -Авторефрактометър - CANON R 50 - автоматично определя диоптъра за очила и контактни лещи, особенно подходящ при изследване на деца. -Биомикроскоп – заболявания на преден очен сегмент / роговица, предна камера, конюнктива, леща и стъкловидно тяло/ и заден очен сегмент -Тонометър - TX-F Full Auto Tonometer -Компютърна периметрия - DICON LD400 - единствен в региона -Chart Projectors - Auto - за изс..
Специалист очни болести Ямбол - д-р Юрка Памукова
Д-р Юрка Памукова завършва медицина в гр. Варна.След необходимата специализация полага изпит за специалност в МА-гр.София и от тогава работи като специалист очни болести в гр. Ямбол. Д-р Памукова приема пациенти в специализиран офталмологичен кабинет Ямбол на адрес ул. Черни Дрин № 15, ет.1, ап.2. Прегледи и консултации осъществява след предварително записан час на тел. 046 620 085 ; 0894 789 826. Кабинетът по очни болести, в който работи разполага с необходимата съвременна апаратура и извършва консултации,диагностика и лечение на очните заболявания. Работи по дог..
Кардиолог в Ямбол - д-р Коста Гинев
Д-р Коста Гинев е специалист в областта на кардиологията и вътрешните болести. Той предлага диагностика и ефективно лечение на сърдечни заболявания. Можете да разчитате на специалистът кардиолог Д-р Коста Гинев за всякакви оплаквания, свързани със сърдечни заболявания, както и за консултации по въпросите за превенцията им. Свържете се с него на телефон: 0876/211-033 Работно време: от 08:00 ч. до 16:30 ч.   ..
хотел в Ямбол - хотел Татара
Хотел Татара е двузвезден хотел в Ямбол. Намира се на тихо и спокойно място и предлага добри условия за настаняване на атрактивни цени. Подходящ е както за делови гости на града, така и за туристи. Хотелът разполага с 10 единични стаи, 4 двойни стаи и 2 апартамента. Всички стаи и апартаменти са обзаведени комфортно и разполагат със следните удобства: -телевизор с кабелна телевизия, -мини хладилник, -централно парно отопление, -самостоятелна баня с душ. Удобното местоположение на Хотел Татара позволява на неговите гости да достигнат бързо до всички забележите..